 |
|
 |
 | Tutorial banner |  |
Trimis: 15/03/2008 19:27 |
|
|
| TiTiTi |
| Membru 3 |

 |
 |
| Data inscrierii: 16/Feb/2008 |
| Mesaje: 714 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nu oi fi eu experta dar am facut un tutorial pentru un banner simplu
un banner simplu:)am ales aceste poze
[url]http://i26.tinypic.com/sndvli.jpg[/url]
[url]http://img29.picoodle.com/img/img29/4/3/15/f_knowles103m_ac1c768.jpg[/url]
Le deschidem, apoi facem un nou document: File>New
Punem pozele in document si apoi cu eraser tool stergem backgroundul de care nu avem nevoie
[URL=http://www.picoodle.com/view.php?img=/4/3/15/f_matam_cb0f727.png&srv=img03] [/URL]
Dupa ce am sters totul, mergem la Layer>Merge visible.
Dam duplicate layer de 2 ori si in total treb sa avem 3 layere
[URL=http://www.picoodle.com/view.php?img=/4/3/15/f_untitled5m_b0c9165.jpg&srv=img31] [/URL]
la primul(background copy) dam mode screen 50% opacity, iar la al doilea(background copy 2)-soft light 100% opacity
vedem daca este selectat layerul background copy 2,caci vom lucra cu el. Ne ducem la image>adjustments>selective color si punem optiunile astea:
[URL=http://www.picoodle.com/view.php?img=/4/3/15/f_untitled6m_e5135d2.png&srv=img03] [/URL]
Dupa ce am dat selective color – red, mergem la image>adjustments>variations si alegem more yellow
Urmatorul pas e Layer>Merge visible. Apoi dam new fill or adjustment layer
[URL=http://www.picoodle.com/view.php?img=/4/3/15/f_untitled7m_cb7ff22.png&srv=img01] [/URL]
si il umplem cu culoarea #051447 si punem la modul exclusion.
Iarasi facem un new fill layer si punem culoarea #9DD0FF la modul color burn 70% opacity. Inca un new fill layer cu culoarea #E2E2E2, modul overlay 32% opacity. Rezultatul trebuie sa fie asa:
[URL=http://www.picoodle.com/view.php?img=/4/3/15/f_untitled8m_5167822.png&srv=img26] [/URL]
Acum iarasi dam Merge visible. Luam a textura de ex. asta
[URL=http://www.picoodle.com/view.php?img=/4/3/15/f_43702333ph7m_497ad22.jpg&srv=img31] [/URL]
Si o punem la modul Lighten peste banner. Inca o textura la fel la modul lighten
[URL=http://www.picoodle.com/view.php?img=/4/3/15/f_largelighttm_35186e5.png&srv=img32] [/URL]
Intregim layerele, layer>merge visible. Acum dam Ctrl+L (image>adjustments>levels) si dam optiunile astea:
[URL=http://www.picoodle.com/view.php?img=/4/3/15/f_untitled9m_b69a329.png&srv=img27] [/URL]
Dam duplicate layer, si apoi edite>stroke , nuanță gri, 1px marime.
dupa asta dam image-canvas size
Alegem in loc de pixels – cm, si punem canvas extension color - white
[URL=http://www.picoodle.com/view.php?img=/4/3/15/f_untitled10m_54f893c.png&srv=img37] [/URL]
Acum, dam merge visible, si restu urmeaza la dorinta si creatorului, pattern, fontul, brushuri, etc.
Mie mi-a iesit asa
[URL=http://www.picoodle.com/view.php?img=/4/3/15/f_banner67m_5f1d666.jpg&srv=img30] [/URL] |
|
|
|
|
 | |  |
Trimis: 16/03/2008 00:10 |
|
|
| rbd |
| Senior |

 |
 |
| Data inscrierii: 23/Iul/2006 |
| Mesaje: 6476 |
| Localitate: Hogwarts |
|
|
 |
 |
 |
|
uite ce mia iesit mie cu alte poze
 |
|
_________________
 |
|
|
|
|
|
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro
|
|